Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii

Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii

La RoEnergy, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, ce se va desfasura intre 7-9 iulie 2011, la Palatul National al Copiilor, Bucuresti, vor fi prezente, in premiera pentru Romania, companii occidentale care vor oferi noi tehnologii utilizate in energiile regenerabile, necunoscute pana acum in tara noastra.

Avantajul acestor produse consta in faptul ca pot fructifica cu un randament superior conditiile climatice din tara noastra, fie ca vorbim de energia solara, eoliana ori de biomasa.

Dimensione Solare, unul dintre pionierii energiei regenerabile din Europa, acopera o paleta larga de servicii, de la EPC, pana la productie si desfacere de tehnologii pentru energia solara si biomasa.

Unul dintre produsele cu care italienii vor incerca sa surprinda piata romaneasca este “Sphere” , un captator solar biaxial, mai eficient cu 30 % decat produsele similare fixe. De asemenea, Dimensione Solare vrea sa testeze piata noastra de biomasa, tinand cont de faptul ca firma a inaugurat recent o fabrica specializata in prelucrarea uleiului vegetal.

Areaequity, prezenta in Romania prin Milenium Engineering, reprezinta interesele unui grup de companii, care acopera domeniile fotovoltaic, eolian, biomasa. Prin know how-ul si specialistii sai, Areaequity este capabila sa se angajeze in cele mai variate proiecte incepand de la identificarea potentialului pana la finantare, constructie si servicii.

Pentru prima data in Romania, va fi prezenta si Vandenbroek Thermal Processing B.V. cu o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea si furnizarea la cheie a instalatiilor industriale de uscare, in domeniul biomasei.

Dintre companiile romanesti specializate pe biomasa, mentionam Seba Energy, cunoscut producator si furnizor autohton de echipamente pentru industria energiilor regenerabile, dezvoltator de fabrici la cheie pentru peleti si brichete, gazeificarea si prelucrarea biomasei, gestionarea deseurilor.

Intreaga manifestare – expozitie si conferinte – acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile si al eficientei energetice in constructii incepand de la fotovoltaic, eolian pana la solutii inteligente de constructii, atat pe partea de tehnologii si produse cat si pe cea a finantarilor si consultantei.

Citeste mai mult despre Noi tehnologii utilizate in energiile regenerabile pe Roenergy.eu

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,335FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente