Targ international “Dunarea si Delta”

Targ international "Dunarea si Delta"
Targ international "Dunarea si Delta"

In perioada 23-26 iunie, va avea loc la Bucuresti, Targul international pentru dezvoltarea macro-regiunii Dunarea “Dunarea si Delta”, organizatori fiind Ministerul Afacerilor Externe si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor publice centrale, locale si regionale direct implicate in implementarea „Strategiei UE pentru regiunea Dunarii” si care vor coordona programele de cooperare regionala in toate domeniile prioritare identificate in Strategia UE: transport, energie, turism, protectia mediului, dezvoltare rurala, tehnologii informationale si de comunicatii, cultura, educatie si cercetare. De asemenea, vor fi invitati si reprezentantii comunitatii de afaceri si ai mediului neguvernamental.
Pe perioada manifestarii „Dunarea & Delta 2011” se vor desfasura o serie de evenimente conexe: Forum privind navigatia fluviala – organizat de Ministerul Afacerilor Externe in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din Romania, conferinte, prezentari si dezbateri, evenimente organizate in parteneriat cu institutii si organizatii direct implicate in proiecte de dezvoltare a macro-regiunii Dunarea.
Strategia UE pentru regiunea Dunarii, aprobata de Comisia Europeana in anul 2010, reprezinta un model de cooperare regionala la nivel european, care implementeaza un nou concept de coeziune teritoriala si care vizeaza opt state membre UE si alte sase tari europene.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,338FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente