Targul de toamna pentru prouse ecologice certificate, Iasi 21-22 noiembrie 2008

produse_ecologice.jpgBioma Agro Ecology Co va invita in perioada 21-22 noiembrie 2008, la TARGUL DE TOAMNA PENTRU PRODUSE ECOLOGICE CERTIFICATE ce se va desfasura incinta USAMV Iasi, programul de vizitare fiind intre orele 10:00 – 17:00.
Targul, organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi si Asociatia Producatorilor Agricoli „UNCALNIS” din Republica Moldova, in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, va reuni principalii producatori si distribuitori, care vor expune produse ecologice.
In cadrul aceleasi actiuni, avem placerea de a va invita, vineri, 21 noiembrie 2008, intre orele 11:00 -17:00, la seminarul pentru agricultura ecologica, ce va avea loc la USAMV Iasi:
„”Noile reglementari ale C.E. si promovarea produselor agroalimentare ecologice””.
Vor fi discutate teme actuale, cu deosebit impact asupra problemelor pe care le confruntam in domeniu. Amintim doar cateva dintre prezentarile ce vor fi sustinute: Agricultura ecologica in Romania – situatia actuala. Legislatia comunitara si masurile de promovare a agriculturii ecologice in Romania – Dr. ing. Teodora ALDESCU – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Actiuni de promovare a agriculturii ecologice – Dr. ing. Marian CIOCEANU – Asociatia Bio-Romania, Avantajele utilizarii produselor ecologice in agricultura – Damiana Margineanu – Director Bioma Agro Ecology Co, Legislatia si masurile de promovare a agriculturii ecologice in Republica Moldova – Dr. ing. Iurie SENIC – Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova; Rolul educatiei in promovarea agriculturii ecologice – Prof. dr. Neculai MUNTEANU – USAMV IASI; Importanta productiei ecologice pentru sanatate – Prof. dr. Marin BURLEA – Spitalul de copii „Sfanta Maria” Iasi etc.
Evenimentul isi propune sa aduca un plus de informare a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii si a mediului inconjurator.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente