Targul International de Agricultura si Produse Agro-Alimentare AGROALIM

Targul International de Agricultura si Produse Agro-Alimentare AGROALIM

Compania ABplus Events organizeaza in perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2011, la Centrul Expozitional Moldova din Iasi, cea de-a cincea editie a Targului International de Agricultura si Produse Agro-Alimentare AGROALIM.

Targul AGROALIM revine in calendarul expozitional ABplus Events si isi propune sa valorifice si sa implementeze un concept diferit al targului agro – alimentar, transformand Iasul in centrul de atentie si interes al Moldovei.

Structurat pe 3 directii: Agro Farma, Agro Alimenta si Bio-Traditional si patru zile tematice – Ziua Specialistului, Agro – Educativa, Ziua Angajatorului in Industria Agro – Alimentara si Ziua Bio – Traditionala, Targul AGROALIM va reuni categorii diverse de public. Prin structura sa complexa targul se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse agricole, utilaje si echipamente utilizate in agricultura, industria alimentara si pentru producerea “energiei verzi”, specialistilor din industrie dar si publicului larg.

O componenta importanta a evenimentului o reprezinta Targul Bio-Traditional unde vor fi prezentate cele mai noi tendinte in domeniul bio precum si o oferta diversificata de produse traditionale. Tot aici vor fi expuse si echipamentele de producere a “energiei verzi”: biocombustibili, sisteme eoliene, sisteme fotovoltaice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente