Targuri cu produse eco

0
422

Bucurestenii si iesenii sunt asteptati, la acest sfarsit de saptamana, sa deguste si sa cumpere produse ecologice.
produse eco
Locuitorii Capitalei sunt asteptati astazi, sambata si duminica, la Muzeul Taranului Roman la „Targul pentru o viata sanatoasa” sa descopere oferta de servicii si produse „verzi”, sa se delecteze cu miresmele si culorile naturii, sa-si procure carti interesante si echipamente sportive si sa participe la workshop-uri cu teme variate, de la nutritie sanatoasa pana la sport.

Printre expozanti se numara si producatori, distribuitori si comercianti de alimente, ceaiuri si cosmetice certificate eco, dar si de produse naturale. Jurnalul National este prezent la eveniment cu un stand si cu „Jurnalul Mobil”, de unde vizitatorii pot achizitiona cartile din colectia „Viata Sanatoasa”, dar si CD-uri cu Muzica de Colectie, DVD-uri cu filme celebre si nu in ultimul rand colectia de carti „Biblioteca Pentru Toti”.
Un leu din costul biletului de intrare va fi donat catre Asociatia Mai Mult Verde.

La Iasi, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” a inceput astazi „Targul pentru produse ecologice certificate”, ce reuneste principalii producatori si distribuitori din domeniu. Cei care nu au timp sa treaca astazi pe acolo, o pot face si maine, intre orele 9:00 si 17:00. Intrarea este gratuita.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.