Targurile in aer liber se intorc si in acest weekend, pentru bucuresteni

Artizani ai lemnului si sticlei, anticari si producatori traditionali vor expune la targurile organizate de vineri pana duminica in capitala, de Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia.targuri in aer liber

Zeci de artisti ai prelucrarii lemnului, sticlei si panzei isi vor prezenta creatiile la Targul de artizanat si handmade, amenajat in Parcul Kiseleff. In timp ce adultii vor putea admira lucrarile maestrilor, copiii se vor inalni cu personaje de poveste si vor participa la sesiuni de face painting.

Cei care vor iesi la plimbare in apropiere de Gradina Icoanei, vor avea ocazia de a vizita expozitia „Antique c`est chique” de pe strada Arthur Verona. Acestia vor avea de ales intre carte veche, filatelie, numismatica, icoane, decoratiuni interioare si alte obiecte vechi.

Specialistii preparatelor in casa vor putea fi intalniti in Piata Matache, unde cu sprijinul Administratiei Pietelor Sector 1 a fost aranjat Targul de produse traditionale. Gurmanzii vor putea cumpara de la magiun si paine pe vatra, la specialitati din carne si bauturi traditionale de prin toate colturile tarii.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *