Tasuleasa Social a plantat copaci intr-un parc din Sebes-Alba. Urmeaza Padurea Transilvania!

0
446
Tasuleasa Social a plantat copaci intr-un parc din Sebes-Alba. Urmeaza Padurea Transilvania!
Tasuleasa Social a plantat copaci intr-un parc din Sebes-Alba. Urmeaza Padurea Transilvania!

Asociatia Tasuleasa Social a reusit sa planteze, in acest sfarsit de saptamana, al 99-lea hectar! Organizatia condusa de Alin Ulhmann-Useriu a mobilizat voluntari din judetul Alba impreuna cu care a sadit copaci in Parcul Arini de la Sebes. E doar inceputul impaduririlor de primavara. Actiunea va continua in 22 martie cu Padurea Transilvania!

“99 cu noroc!”. Sambata, voluntarii Asociatiei Tasuleasa Social au participat la o actiune de plantare la Sebes-Alba in Parcul Arini. Au pus umarul la plantat elevi de la Colegiul “Lucian Blaga”, dar si angajati de la Ocolul Silvic Sebes. E doar inceputul plantarilor de primavara. Organizatia condusa de Alin Ulhmann-Useriu se pregateste sa demareze cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania!

“In aceasta primavara, pe data de 22 martie, vom organiza, impreuna cu Banca Transilvania, cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania: intr-o singura zi, ne propunem sa impadurim 10 hectare de teren degradat din comuna Budesti – Fanate, aflata la granita dintre judetele: Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures.

Asiguram transportul atat din Bistrita (plecare la 8:30, Palatul de Justitie), cat si din Cluj (plecare la 8:30, parcarea mare din Piata Cipariu). Sa nu uitati sa va luati cu voi: bocanci sau cizme de guma, haina de ploaie si buna dispozitie. Sunt asigurate: transportul, masa, apa, uneltele, puietii si o surpriza la finalul actiunii! Pentru a participa, este obligatorie inscrierea pe email, pana pe data de 20 martie, la adresa [email protected]”, scrie pe pagina de Facebook a organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.