Teatrele, muzeele si circul din Bucuresti, obligate sa colecteze becuri uzate, hartie si pet-uri

0
264

Teatrele, muzeele, circul Globus si alte institutii din subordinea Primarie Muncipiului Bucuresti (PMB) si a Consiliului General al Muncipiului Bucuresti (CGMB) sunt obligate, printr-o dispozitie a primarului general Sorin Oprescu, sa colecteze selectiv deseuri recuperabile si deseuri electronice.
colectare selectiva
Astfel, trebuie colectate selectiv deseuri recuperabile de tip hartie si pet, dar si deseuri de echipamente electrice si electronice, cum ar fi becurile si neoanele uzate.

„Initiativa in sine este utila. Nu cred ca noi, ca teatru, producem cele mai multe deseuri, insa avem, la randul nostru, ce colecta”, a comentat directorul Teatrului Nottara, Mircea Diaconu.

Pe lista institutiilor culturale obligate la acest gen de activitate se afla teatrele Bulandra, Nottara si cel de Comedie, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National al Literaturii Romane, Circul Globus, Biblioteca Municipala si altele. Pe langa institutiile de cultura, trebuie sa colecteze selectiv deseurile Administratia Cimitirelor, Administratia Lacurilor si Parcurilor, Gradina Zoologica, Centrul pentru Protectia Plantelor si regiile de utilitati.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.