Bucurestenii pot scapa de deseurile electrice si electronice sambata, 28 martie

0
310

Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia Green Revolution va invita sa scoateti deseurile electrice, electronice si electrocasnice, in strada. Toate firmele de salubrizare din Bucuresti si asociatiile de colectare a deseurilor sunt sambata, 28 martie 2009, in alerta.
marea debarasare
Bucurestenii din Sectorul 1 sunt asteptati sa aduca toate obiectele de uz caznic pe care nu le mai folosesc, la amenajarile provizorii de la intersectia strada Burileanu cu Nicolae Caranfil si la Piata Victoriei, intersectia Sos. Kiseleff cu B-dul Aviatorilor, intre orele 9,00 – 14,00.

Cei care locuiesc pe strazile Nicolae Caranfil, Sos. Pipera, Calea Floreasca, Str. Serbanescu, Str. Constantin Prezan, B-dul Aviatorilor, Str. Iancu de Hunedoara si Calea Dorobantilor trebuie doar sa scoata deseurile in fata casei sau in fata blocului, deoarece masinile firmei Romprest vor trece si le vor aduna.

In Sectorul 2, societatea Supercom actioneaza pentru colectarea deseurilor pe toate strazile. Locuitorii din acest sector trebuie doar sa-si scoata in strada obiectele pe care nu le mai folosesc, sambata dimineata, intre orele 8,00 – 14,00. Masinile firmei de salubritate le vor colecta si le vor transporta la depozitul din strada Ion Heliade, nr. 33.

Bucurestenii din Sectorul 3 sunt asteptati sa aduca deseurile electrice, electrocasnice si electronice pe strazile Calea Mosilor, Hristo Botev, Stelea Spataru si Dunarea Albastra. Masinile firmei Rosal vor trece toata ziua (de la 8,00 pana la 20,00) pe aceste strazi, pentru a prelua obiectele pe care nu le mai folosesc si pentru a le depozita la punctul de colectare de la intersectia strazilor Cluceru Udricani cu Corneliu Coposu.

In Sectorul 4 va puteti debarasa de aparatura uzata exact acolo unde locuiti, deoarece angajatii operatorului de salubrizare REBU vor trece pe toate strazile, in intervalul 10,00 – 16,00. Ei vor depozita deseurile la punctul de colectare de la sediul ADP de pe strada Niculitel, nr. 6.

Sambata dimineata, de la 8,00 la 14,00 si locuitorii din Sectorul 5 sunt asteptati sa-si scoata deseurile din casa. Ei trebuie insa, sa le aduca pe strazile Calea Rahovei, Aleea Salaj si Amurgului. Masinile ADP Sector 5 le vor aduna si le vor transporta catre punctul fix de colectare DEEE-uri de pe Aleea Salaj, nr. 6.

Debarasarea de deseuri este mai comoda pentru locuitorii din Sectorul 6, care trebuie doar sa scoata obiectele uzate in fata blocului. Operatorul de salubritate Urban are masini care vor circula pe parcursul intregii zile de sambata, in tot sectorul. Punctul fix de colectare este situat pe B-dul Iuliu Maniu, la nr. 15-17.

Debarasarea de DEEE-uri face parte din programul ecologic pentru Bucuresti, initiat de Primaria Municipiului Bucuresti si asociatia Green Revolution si inceput in urma cu 2 saptamani, sub titulatura „Capitala creste Verde”.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.