Tichetele pentru persoanele fizice in programul „Rabla” s-au epuizat

0
312

Administratia Fondului de Mediu a epuizat toate cele 50.000 de tichete destinate persoanelor care-si caseaza masinile mai vechi de zece ani prin programul „Rabla, ultimele vouchere fiind distribuite de institutie reprezentantilor REMAT-urilor din toata tara in cursul zilei de marti.tichete pentru Rabla

„Marti am dat ultimele tichete catre reprezentantii REMAT-urilor”, a declarat pentru MEDIAFAX Adriana Stroe, purtatorul de cuvant al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Stroe a precizat ca pana luni REMAT-urile din tara casasera circa 25.000 de masini mai vechi de zece ani de la persoane fizice care, la schimb, au primit bonul valoric de 3.800 de lei.

” In intreaga tara sunt circa 240 de unitati REMAT, toate participante in program. Conform regulilor, fiecare primeste de la noi maximum o suta de vouchere, numar ce poate fi suplimentat doar dupa epuizarea a 80 dintre cele alocate anterior. In aceste conditii, fiecare unitate inca mai are cate o suta de astfel de bonuri si inca mai poate casa masini timp de cateva zile. Dupa aceea vom astepta decizia Cabinetului pentru a vedea ce se mai intampla cu acest program in 2010″, a mai spus Stroe.

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Mediului nu au putut preciza care va fi decizia privind eventuala suplimentare a programului Rabla 2010.

„Nu putem anunta nimic acum”, au declarat reprezentantii Ministerului, care insa au precizat ca aceasta va fi una dintre temele unei conferinte de presa convocate miercuri la sediul Ministerului.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.