Timisoara nu are o groapa de gunoi unde sa depoziteze deseurile

Oamenii din comuna timisoreana Chisoda nu mai suporta mirosul degajat de gunoaiele depozitate de societatea de salubrizare in apropierea caselor lor. Localnicii se plang ca nu pot deschide geamurile, iar in zilele calduroase aerul este irespirabil. Toate acestea se intampla pentru ca Timisoara nu are o groapa de gunoi.
groapa de gunoi
Oamenii din localitatea timisoreana Chisoda sunt disperati. Problemele lor au inceput odata cu inchiderea gropii de gunoi ecologice a Timisoarei. Localnicii au spus ca mirosul venit de la CET SUD, unde sunt depozitate temporar gunoaiele, i-a imbolnavit.

Lucrarile la noua groapa de gunoi nici nu au inceput. Acesta se afla inca in faza de proiect. “Se afla in stadiul de licitare, demarare. (…) Termenul de executie este de un an”, a declarat un consilier judetean, Marieta Mateescu.

Proiectul trebuie depus pana in luna septembrie la Bruxelles, pentru obtinerea finantarii. Pana atunci, autoritatile au gasit o solutie temporara. Folosirea unei platforme dezafectate de langa Chisoda. Aici sunt stocate peste 15 milioane de metri cubi de gunoaie.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente