Timisorenii care isi monteaza panouri solare sunt scutiti de impozit

0
323
Timisorenii care isi monteaza panouri solare sunt scutiti de impozit
Timisorenii care isi monteaza panouri solare sunt scutiti de impozit

Primaria Timisoara ii va scuti de impozit si in 2011 pe proprietarii apartamentelor din oras care isi monteaza panouri solare pentru incalzirea locuintei si a apei calde sau pentru generarea de energie electrica. (3 comentarii)

Scutirea de la impozitul local este de 100 la suta pentru anul 2011 si se va acorda doar acelor timsoreni care nu beneficiaza de finantare pentru montarea de panouri solare de la Ministerul Dezvoltarii. De asemenea, timisorenii care locuiesc in cladiri istorice si vor sa realizeze aceste investitii trebuie sa obtina autorizatie de construire de la Primaria Timisoara.
Dupa terminarea lucrarii, timisorenii care solicita scutirea trebuie sa depuna la Primaria Municipiului Timisoara – Directia de Mediu – Serviciul Avize Mediu Urban si urmatoarele documente justificative:
– copiile de pe facturi si chitantele fiscale; copiile actelor de identitate ale proprietarilor, cu adresa de domiciliu; copia Autorizatiei de construire (daca este cazul), extras de carte funciara nu mai vechi de 30 zile; fotografii realizate inainte si dupa finalizarea lucrarilor.
Consilierii Serviciului Avize Mediu Urban – Directia de Mediu vor verifica la fata locului realizarea investitiei si functionarea acesteia, dupa care se vor incheia un document de constatare la fata locului si un referat de specialitate.
De facilitatea fiscala nu vor beneficia acei proprietari care figureaza in evidentele Primariei Timisoara cu restante la impozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.