Timp de o saptamana, oradenii vor adopta parcuri si vor fi alaturi de persoanele cu probleme

0
392
Film documentar si lucrari de pictura pe tema ecologizarii bazinului Tisa
Ecologizare la initiativa unui copil

De luni pana duminica, oradenii, de la copiii de gradinita, liceeni si salariati, vor arata ca se pot face lucruri bune si dezinteresat. Batranii fara familie vor fi vizitati, parcurile si padurile vor fi curatate, copiii bolnavi vor fi implicati in activitati distractive, totul cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

Potrivit informatiilor transmise de catre biroul de presa al Primariei Oradea, Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) va avea loc in perioada 9-15 mai 2011 si se va concretiza intr-o colectie de activitati de exceptie, care vor avea loc in toate comunitatile unde exista centre de voluntariat si organizatii care implica voluntari si oameni cu initiativa. Ca in fiecare an, colectia de activitati SNV va cuprinde actiuni de voluntariat menite sa evidentieze impactul implicarii voluntarilor atat la nivelul comunitatii in care activeaza, cat si la nivelul organizatiilor si institutiilor care ii gazduiesc.

Oricine se poate alatura

„Daca esti o persoana care crede ca prin fapte mici se poate schimba ceva, daca faci parte dintr-o organizatie, institutie, companie sau pur si simplu dintr-un grup cu initiativa, te invitam sa te alaturi Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea, partenerilor SNV din toata tara si miilor de voluntari de toate varstele, si sa participi la actiunile inscrise in Calendarul SNV”, a spus Adina Patroc, reprezentanta Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.