Totul despre afacerile ecologice, management sustenabil si green marketing in cadrul GreenBizForum

logo-gbf2.jpgVa invitam la Domeniile Stirbey din Buftea pentru a va intalni cu cei mai importanti consultanti si decision makers in dezvoltare durabila, afaceri ecologice si management sustenabil la GreenBiz Forum, in data de 25 iunie.In cadrul forumului veti afla direct de la Elena Udrea, Ministrul Turismului, care sunt zonele de dezvoltare sustenabila si puteti face networking cu Theodor Paleologu, Ministrul Culturii. Veti afla informatii esentiale dintr-un program maraton de prezentari, studii de caz si dezbateri, intr-o locatie green alaturi de cei mai apreciati consultanti, oameni de afaceri si jurnalisti din domeniu.

Dintre speakeri mai mentionam pe John Aston, General Manager, Aston Eco Management, Lucian Mandruta, Prezentator si Realizator Tv, Antena 1, Antoaneta Curteanu, Director Adjunct Divizia Corporate, Unicredit Tiriac Bank, Alex Laibar, Director Relatii Clienti, Recolamp, Florina Serban, CSR Coordonator Cosmote, Claudia Chirilescu, Director General, Spoon, Radu Ionescu Managing Partner, Kinecto s.a.

Se va discuta despre cele mai viabile solutii de finantare, provocarile si oportunitatile afacerilor eco, strategiile de green marketing prin new media, studii de caz ale celor mai reusite programe de CSR, programele de finantare pentru sustinerea proiectelor de mediu, procesele unui business sustenabil si tendintele in domeniu, precum si despre cele mai innovative strategii de marketing si comunicare pentru branduri sustenabile..

De ce sa participati?
– primiti sfaturi experte pentru a crea un mesaj green credibil si puternic si avantaj concurential
– networking cu experti, manageri, media, bloggeri, reprezentanti ai societatii civile si ONG-uri
– gasiti potentiali clienti, parteneri sau furnizori de servicii green
– prezentati propriile studii de caz in timpul evenimentului si le aflati pe cele mai eficiente din industrie
– participati la dezbateri privind atitudinea consumatorilor fata de marketingul pentru produse si servicii ecologice

Participantii vor primi acces la toate sesiunile de conferinta si workshop, un exemplar GreenBizKit si un abonament pe un an la revista Biz. Audienta evenimentului este limitata pentru 100 participanti.  Rezervati un loc pe www.bizforum.ro folosind codul ECSBIZ din partea Ecomagazin si beneficiati de o reducere de 25 euro din taxa de participare.

Puteti beneficia de un discount de 10% la inscrierea a 3 persoane din aceeasi companie. Va asteptam!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente