Traian Basescu: Romania mai are trei zone in care este aur. Cautam investitori!

Traian Basescu: Romania mai are trei zone in care este aur. Cautam investitori!

Traian Basescu a declarat astazi ca Romania incearca sa atraga investitii spre exploatarile de aur de la Rosia Montana, a spus presedintele la Palatul Cotroceni, unde l-a primit pe Philippe Le Houerou, vicepresedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala.
El i-a vorbit acestuia despre necesitatea crearii de locuri de munca, sublinnind ca tara noastra incearca sa atraga capital la exploatarile de aur de la Rosia Montana.
In plus, Basescu a declarat ca mai sunt inca trei alte locuri disponibile din acest punct de vedere.
„Spre exemplu, avem niste discutii cu privire la gazele de sist si crearea de locuri de munca. Exploatarile de aur de la Rosia Montana, exploatarile de cupru de la Rosia Poieni care vor fi impinse probabil inspre un parteneriat cu sectorul privat. Dar pe de alte parte avem alte trei zone in care aurul este disponibil’, a declarat seful statului.
Doua programe
Basescu a mai spus ca tara noastra a fost obligata sa aplice in acelasi timp doua tipuri de programe, unul menit sa duca la competitivitate macroeconomica si altul ‘extrem de greu’ pentru reformarea si modernizarea statului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente