Uichenduri la Tara – Ermitaj Malin

Uichenduri la Tara - Ermitaj Malin

In fiecare luna, incepand cu luna martie 2011, Ermitaj Malin, in parteneriat cu Eco Ruralis si Asociatia Romana de permacultura, va invita sa petreceti Uichend-uri la Tara.

Malin este un sat aflat in judetul Bistrita Nasaud, la 10 km de oraselul Beclean. Familia lui Philippe si Adriana au o gospodarie cu teren in care convietuiesc in prietenie 10 magari cu puii lor, 2 caini, gradina de legume, pasari, gaze, dealuri, o cascada, un raulet, un cort tippie si amplasamente pentru discutii de adulti, odihna si joaca de copii. Gospodaria lor se numeste Ermitaj si inseamna loc de retragere.

Ermijatul are portile deschise pentru toti cei care isi doresc sa isi traga cumpatul, sa invete si sa impartaseasca cu ceilalti. Pentru mai multe informatii, verificati site-ul Ermitaj-ului: www.ermitajmalin.ro

Odata pe luna, puteti petrece 3 zile initiindu-va sau afland mai multe despre bucuriile agriculturii, secretele gospodaririi gradinii, practicile agricole traditionale sau ecologice, va veti familiariza cu permacultura sau agricultura bio-dinamica, veti putea dezbate numeroase probleme, veti construi cuptoare si obiecte de artizanat, veti invata sa identificati plantele medicinale si virtutiile lor, veti discuta si folosi energie alternativa, veti lua parte la evenimente culturale inedite, veti alerga pe dealuri si va veti putea bucura de natura!

* PROGRAMUL UICHEND-ULUI LUNII MARTIE 25-26-27 il gasiti atasat la acest mail sau aici : http://www.ecoruralis.ro/storage/files/Documente/Program%20Martie.pdf

Mentionam ca acest eveniment nu este o intalnire a membrilor Eco Ruralis. Eco Ruralis nu deconteaza transportul, cazarea, mancarea. Pentru a putea participa trebuie sa va inscrieti. Locurile sunt limitate.

* CUM VA INSCRIETI?

Pentru inregistrare la Uichend-urile de la Tara va trebui sa completati un mic formular de participare in care sa ne spuneti cateva lucruri despre dumneavoastra.
Inregistrarea este necesara. Data limita pana la care va puteti inscrie la primul uichend de la tara este 23 Martie.

* FORMULARUL DE PARTICIPARE:

document atasat la acest mail sau http://www.ecoruralis.ro/web/ro/Evenimente_Taranesti/Uichend-uri_la_Malin/

formularul completat trebuie trimis pana la data de 23 martie prin e-mail: ecoruralis@gmail.com sau andreea.platon@ecoruralis.ro sau fax: 0264 599 204

* MANCARE SI CAZARE

Daca doriti, puteti veni cu cortul si cu picnic de acasa. Camparea este gratuita.
Se va plati masa sau cazarea daca optati sa ne ocupam noi de acestea. Mancarea va fi vegetariana cu ingrediente din resurse proprii. Adriana gateste grozav! Pentru cazare la casa, Ermitajul are 17 paturi pentru 22 de locuri in cabana. Exista camere pentru 2 persoane, 6 persoane sau pentru 8 persoane.
Preturile de la Ermitaj sunt dupa cum urmeaza:
– 25 euro / pers./ zi – pensiune completa (cazare la cabana, mancare);
– 10 euro / pers./zi – cazare la cabana.
Mai multe informatii despre cazare si mancare pe website-ul Ermitaj-ului aici: http://www.ermitajmalin.ro/pagini/romana/cazare.html

* TAXA DE PARTICIPARE

Deoarece respectam efortul mesterilor, trainerilor si specialistilor care vor veni sa sustina programul, va exista o taxa de participare simbolica, pentru a le acoperi acestora transportul si onorariul. Taxa de participare va fi mai mica, in cazul in care vor fi multi participanti.

* LUCRURI UTILE

Evenimentul va avea loc si in cazul in care vremea va fi nefavorabila. Este indicat ca participantii sa aiba imbracaminte de ploaie. Datorita situarii in zona montana, chiar daca ziua este foarte cald, noaptea temperatura poate scadea. Recomandam imbracaminte calduroasa si incaltari de munte pentru cei care vor sa faca excursii in zona. Cei care campeaza sa aiba saci de dormit, izolir sau paturi groase. Nu uitati acasa aparatul foto sau camera video!

Pentru alte detalii legate de conditiile de participare, cazare, mancare si transport, va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0264-599204 (birou Eco Ruralis)
0757-264563 (Andreea Platon)
0746-304100 (Adriana Coupe)
E-mail: andreea.platon@ecoruralis.ro / ecoruralis@gmail.com
Website: www.ecoruralis.ro si www.ermitajmalin.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente