RENEXPO 2011 - A III-a Conferinta Internationala - Energia solara in Romania Energie regenerabila.
RENEXPO 2011 - A III-a Conferinta Internationala - Energia solara in Romania Energie regenerabila.

Piete noi, oportunitati noi si primele rezultate

Noiembrie 2011, Sala Palatului, Bucuresti

2011 este un an decisiv pentru energiile regenerabile in Romania. Proiectele in acest domeniu sunt tot mai mult sustinute si promovate de stat. In special noua legislatie privind energia solara este vazuta de experti ca o oportunitate deosebita care poate aduce o dezvoltare exploziva. Primul investitor strain a inceput productia modulelor fotovoltaice in Romania.

Noua legislatie incurajeaza in special investitiile mari in domeniul energiei solare fotovoltaice. Pentru fiecare MWh se acorda sase “Certificate verzi”, mai mult decat oricarei ramuri de energie regenerabila. Prin dezvoltarea rapida a domeniului de energie solara se deschide o oportunitate noua companiilor de productie atat nationali cat si internationali.

REECO, organizator la nivel European de targuri si conferinte in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice, pentru a sustine dezvoltarea si transferul de informatii in domeniul energiei solare in Romania, planifica sa organizeze A III-a Conferinta Internationala – Energia Solara in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here