Uioreanu si liberalii din Huedin au impadurit 3 hectare in Calatele

Uioreanu si liberalii din Huedin au impadurit 3 hectare in Calatele
Uioreanu si liberalii din Huedin au impadurit 3 hectare in Calatele

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a participat sambata, 5 aprilie, la o campanie de impadurire in comuna Calatele. Campania a vizat plantare a 3000 de puieti pe o suprafata de aproximativ 3 hectare de teren.

”Acest teren a fost identificat ca fiind unul de pe care s-a defrisat masiv in urma cativa ani si prezenta pericol de eroziune. Primarul comunei Calatele, domnul Vasile Tripon, m-a informat despre situatia existenta si, impreuna cu colegii din organizatia PNL Huedin, am organizat o actiune de plantare pe acel teren. Am fost extrem de bucuros sa constat ca la aceasta actiune, pe langa cetateni din Huedin si Calatele, au participat colegi din organizatia Cluj-Napoca, dar si din Apahida, Ciurila si din alte comune din judet”, a precizat Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, lider al PNL Cluj.

Uioreanu a vizitat sambata si santierul noii biserici din Dealul Negru, care se ridica in locul vechiului locas distrus de un incendiu. Liderul judetului, care a sprijinit financiar lucrarile de construire inca de la inceput, si-a exprimat convingerea ca alocarilor de fonduri de la Consiliul Judetean Cluj li se vor adauga unele guvernamentale si donatii, astfel incat locuitorii din Dealul Negru sa beneficieze cat mai curand de un nou locas de cult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *