Un nou mod de economisire a energiei electrice

1
614

vph107_01.jpgIata solutia: un dispozitiv cu voltaj mic pentru reducerea energiei consumate! Se numeste VPhase si se doreste a fi un mod nou, inteligent, de reducere a costurilor la energie, instantaneu, fara a va schimba furnizorul sau modul de viata.

Prin reducerea voltajului care va intra in casa, dispozitivul pretinde a asigura un consum mai redus de energie electrica si deci si un cost diminuat. De asemenea, va reduce si emisiile de carbon.

Este simplu de instalat, de catre o persoana calificata si necesita intretinere. Este vorba de potrivire si economisire. Cel mai bun aspect al acestui produs este faptul ca proprietarii de locuinte nu trebuie sa-si schimbe stilul de viata pentru a vedea efecte imediate.

VPhase este un dispozitiv care a devenit abia recent disponibil proprietarilor de locuinte si este cel mai nou si mai inteligent mod de a reduce costurile la enrgia electrica fara a va schimba furnizorul sau stilul de viata.

Reducerea costurilor cu an a fost, se pare, demonstrata, cu ajutorul acestui produs si prin intermediul testelor, care au relevat o reducere a energiei folosite cu 17% la frigidere si congelatoare, 15% in cazul becurilor traditionale si chiar de 10% in cazul becurilor economice.

Voltajul care intra in locuinte este in mod normal de aproximativ 245V in UK, dar multe dintre aparaturi ar putea functiona mai eficient si folosind mai putina energie electrica la un voltaj mult mai scazut.

Sursa: http://www.4ecotips.com/eco/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.