copilul si caineleAm avut ghinionul sa vad o situatie crunta din punctul meu de vedere. Eu sunt o mare iubitoare de animale, mai ales de catei. De cand m-am angajat la un magazin de pe Calea Mosilor nr.292, am tot vazut un barbat care arata ca un om al strazii cu 4 caini adulti dupa el si am aflat de la oameni ca acest barbat nu are acte, sta pe strada, insa este mereu cu cainii dupa el. Iarna acesti caini dorm langa el si ii tin de cald.

El le-a luat hamuri, ii tine legati cu sfori, ii plimba, le da pe rand sa manance la fiecare cate o felie de salam, paine, conserve. M-a impresionat inca de la inceput si mereu il priveam cu admiratie si respect. Tragedia este ca duminica noapte, pe data de 8 noimebrie, catelusa dintre cei 4 caini (3 fiind masculi) a fatat 6 puiuti exact pe trotuar in fata magazinului Kettler.

Toata ziua de luni am stat cu ei in fata magazinului si mi se rupea sufletul de mila….. Oamenii nu faceau decat sa se uite si sa bombane sau sa se sperie ca toti cainii ii latrau si cateaua la fel (mi se pare si normal, data fiind situatia). Toata ziua de 9 noimebrie am stat si m-am uitat prin geam la acest om cum le da mancare, le luase un sac de boabe si conserve de carne. Insa a trebuit sa se mute cu toti, deoarece lumea facea scandal…

Saracul l-am vazut cum cateaua il musca pana la sange de mana cand incerca sa o ia… Si ce credeti… s-a dus cu toti cainii si ce mai are dupa el (cateva carpe, o geaca, cartoane) putin mai inapoi de magazin, in fata la Vodafone, pe Calea Mosilor nr.290, unde au stat peste noapte. Azi cand am mers la munca, i-am vazut tot aici la Vodafone, zgribuliti unul langa celalalt…

Nimeni nu face nimic, si nu ma gandesc decat ca vin zile ploioase, reci si grele. Imi vine sa plang doar cand ma uit la ei…Omul asta ar merita o MEDALIE nu altceva. L-am auzit spunand ca acesti caini sunt familia lui…. Poate totusi vine cineva la fata locului sa filmeze sau sa faca ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here