Uniunea Studentilor din Romania organizeaza in perioada 31 iulie-4 august 2009 Seminarul Arii Protejate

valea_stevioara.jpgAsociatia Studentilor Geografi din Universitatea Bucuresti in colaborare si cu sprijinul ONG-ului EcoAssisst, al Asociatiei Kogayon, EGEA – European Geography Association for students and young geographers, Asociatiei Pro-Youth, a ASUB – Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti si al USR – Uniunea Studentilor din Romania organizeaza in perioada 31 iulie-4 august 2009 Seminarul Arii Protejate, cu tema “Rolul culturii si al traditiilor locale in conservarea naturii. Studiu de caz Parcul National Buila-Vanturarita

Evenimentul este adresat studentilor care sunt interesati de aceasta tematica si care sunt dispusi sa participe activ in actiunile programului. Seminarul va cuprinde atat excursii didactice (Muzeul Trovantilor-unici in Europa, Pestera Muierii, turul Parcului National Buila Vanturarita cu ghidajul specialistilor Kogayon), sesiuni de dezbateri care vor avea ca scop final elaborarea unor planuri de dezvoltare locala ce pot fi puse la dispozitia autoritatilor si comunitatilor locale, dar si parti distractive (pentru ca e un eveniment ptr studenti) cum ar fi seri interculturale, jocuri sportive sau “vanatori de comori culturale” in orasul Horezu.

Vor fi prezenti studenti din 10 tari europene, de aceea limba utilizata in cadrul evenimentului va fi limba engleza. Taxa de participare este de 310 lei in care sunt incluse cazare la pensiunea Evrica de 3 margarete, mancare (3 mese/zi), transportul in excursii, taxe de intrare la obiectivele turistice, materiale promotionale (tricou eveniment, mape de prezentare etc). Participantii vor primi diplome prin care li se va certifica prezenta la acest eveniment.

Pentru mai multe detalii, vizitati websiteul oficial al evenimentului: www.egea.eu/congresses/pas09 sau un email la adresa pr.as09@hotmail.com.

Inscrierile se pot face pana pe data de 25 iulie prin trimiterea unui email la adresa pr.as09@hotmail.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,167FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente