"Urmaşele" magiunului de Topoloveni, premiate la Bruxelles
"Urmasele" magiunului de Topoloveni, premiate la Bruxelles

Trei produse din gama Topoloveana vor fi premiate de Institutul International de Gust si Calitate de la Bruxelles (ITQI), respectiv dulceturile de afine ecologice si de prune cu migdale dulci si dulceata de catina.

Daca in ultimii doi ani compania Sonimpex a trimis in competitia anuala magiunul de prune “Topoloveni” si Dulceata de cirese negre “Topoloveana”, in 2012, trei alte dulceturi au fost degustate de maestrii gastronomi de talie internationala.

Dulceata de afine ecologice a primit doua Golden Stars “Superior Taste Award 2012” si calificativul “Remarkable”, iar dulceata de prune cu migdale dulci si dulceata de catina, cate o stea de aur “Superior Taste Award 2012” si calificativul “Notable tasting”.
La competitia din acest an au participat peste 2.600 de produse, iar intre cele 997 de produse premiate de catre juriul ITQI, alaturi de cele trei produse ale Sonimpex se mai afla si alte patru produse romanesti, respectiv apa minerala Perenna Premier, Stalinskaya Vodka, Branza Nasal Napolact si Iaurt Numa’ bun Napolact.

ITQI este liderul independent al organizatiilor internationale de maestri bucatari si somelieri, dedicat testarii si promovarii produselor alimentare si bauturilor cu gust superior, din intreaga lume. Romania nu a avut niciun reprezentant printre membrii juriului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here