Usturoiul crud are efecte miraculoase la persoanele diagnosticate cu cancer

Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima
Cercetatorii recomanda consumul de usturoi, insa recunoasc ca este dificil sa se evalueze beneficiile potentiale ale usturoiului impotriva cancerului

Exista multe studii care arata ca usturoiul crud are efecte miraculoase la persoanele diagnosticate cu cancer. Nu uitati sa-l introduceti constant in dieta.
Cercetatorii recomanda consumul de usturoi, insa recunoasc ca este dificil sa se evalueze beneficiile potentiale ale usturoiului impotriva cancerului.

Asta pentru ca noi mancam usturoi in cantitati mici, ca pe un condiment, si este destul de dificil de stabilit cantitatea consumata.

Mai mult decat atat, beneficiile lui sunt diferite in functie de modul in care acesta este consumat. Cel gatit este mai putin benefic decat cel crud.

Tot studiile arata ca nu exista suficiente dovezi pentru a-l declara leguma care scade riscul de aparitie a cancerului de stomac, a celui mamar sau pulmonar.

„Este adevarat ca am demonstrat ca usturoiul este un ajutor in cancerul de colon, prostata, ovare, esofag, laringe sau rinichi. Pentru alte tipuri de cancer mai avem inca multe intrebari” au declarat specialistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *