UTCN, interesata de Centrul de deseuri

0
739

Consiliul Judetean intentioneaza sa deschida, pe 18 noiembrie, ofertele pentru proiectarea si construirea Centrului Integrat de Management al Deseurilor. Printre cei care au ridicat caietul de sarcini se numara si Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN).

Acesta este al doilea termen al licitatiei, la cererea companiilor Alpine SA, Iridex, ACI, UTI, Starbag, Tecnologica Radion, Hidroconstructia si EMIT, cel initial fiind prelungit cu 30 de zile.
Pana in acest moment, 61 de firme au ridicat caietul de sarcini, dintre care 14 din alte tari, precum Italia, Austria, Spania, Ungaria, Grecia, Germania si Israel.

Din Cluj-Napoca s-au aratat interesate sa participe ACI Cluj, aflata in fruntea consortiului ce construieste stadionul, SC Verbau Romania SRL, SC Minesa Icpm SA, Rosal Grup SRL sucursala Cluj, SC TIM Cluj-Napoca  SA, SC Nicolas Construct SRL, Acibo Investments SRL, Fmp Tekno SRL, Enviroquality SRL, Transilvania Constructii si Mcm Consult SRL.

Universitatea Tehnica, interesata si ea

Printre ultimii solicitanti ai caietului de sarcini se afla si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. In ultima perioada aceasta a „prins” unele dintre cele mai importante contracte de proiectare din oras, stadionul Cluj Arena, Universitatea fiind partener in consortiul ce construieste stadionul, tema de proiect pentru Filarmonica in locatia noua si proiectarea pentru locatia veche si proiectare pentru Sala Polivalenta si turnul de 25 de etaje ce se doreau a  fi in complexul stadionului.

Fara clarificari incepand de astazi

Firmele interesate de Centrul de Deseuri nu mai pot sa ceara clarificari cu privire la caietul de sarcini incepand de astazi. Cele mai multe au trimis intrebari despre partea tehnica a proiectului, dar si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca, precum experienta sefii de santier sau a firmei, Consiliul Judetean cerand ca cei care vor depune oferte sa aiba cel putin o lucrare asemanatoare finalizata. In total s-au inregistrat 18 clarificari, ultima din 3 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.