Utilizarea energiilor alternative intr-o ferma de vaci

Utilizarea energiilor alternative intr-o ferma de vaci
Utilizarea energiilor alternative intr-o ferma de vaci

Stony Pond Farm este o ferma de familei, certificata ecologic, specializata in lapte proaspat de calitate si in care animalele sunt hranite 100% in mod natural.

Tyler si Melanie Webb, locuiesc la ferma lor care este situat in Fairfield, statul Vermont (SUA). Minutatele vite din ferma fac parte din rasele Devon si Jersey si traiesc pe pasuni certificate ecologic, bogate in nutrienti. Astfel laptele obtinut la Stony Pond Farm a castigat in mod repetat premii de calitate deoarece este dulce, gros, cremos si minunat pentru sanatate.

Carnea de vita este bogata in arome, este nutritiva, sigura, fiind obtinuta fara produse antibiotice si hormoni de crestere. Carne de vita ecologica de la Stony Pond Farm este disponibila sub forma de bucati congelate pe Piata Fermierilor din Burlington sau pe magazinul online al fermei.

Tyler, este absolvent al Universitatii din Vermont, sectia agronomie si avand sase ani de experienta in cresterea vitelor pe pasune. In 2004 a demisionat de la locul sau de munca si s-a mutat la Stony Pond Farm. In afara de agricultura, Tyler este implicat in vanzarea si instalarea gardurilor electrice la fermele de animale. Lucrand in acest domeniu a avut idea de a folosii energiile alternative solare si eoliene pentru a obtine energie electrica si apa calda gratuita in ferma.

Melanie, sotia sa, aduce o baza solida afacerii si artei in Stony Pond Farm. Priceputa ca si fotograf profesionist, percepe subtil evenimentele din cadrul fermei si adesea se implica in identificarea si tratarea animalelor si in schimbarile dinamice din ferma. Este de asemena un gradinar priceput, intretinand straturile de legume ale familie si conserva alimentele pentru lunile de iarna. Melanie mai lucreaza cu Fundatia David & Minnie Meyerson, folosind talentul ei ca fotograf pentru a constientiza publicul cu viata persoanelor cu dizabilitati. Este o buna bucatareasa iar la bucatarie se simte ca si in studioul de arta si astfel micul dejun, pranzul sau cina devin frecvent opere de arta.

Gus si Lucy, sunt doi caini Labradori care saluta vizitatorii, ajuta la paza vitelor si se alatura activitatilor recreative in aer liber. Tyler si Melanie Webb sunt membrii a unei organizatii ecologiste de fermieri din SUA si fac parte din cooperativa Coop Cropp; un grup minunat de familii care impartasesc aceiasi viziune despre a trai intr-o comunitate de fermieri, constienti ca trebuie sa produca cele mai bune si de calitate alimente pentru masa consumatorilor si pentru familiile lor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente