Va invitam la RuralFest – 14 Septembrie 2014, Soseaua Kiseleff, Bucuresti

0
523
Va invitam la RuralFest - 14 Septembrie 2014, Soseaua Kiseleff, Bucuresti
Va invitam la RuralFest - 14 Septembrie 2014, Soseaua Kiseleff, Bucuresti
Va invitam la RuralFest - 14 Septembrie 2014, Soseaua Kiseleff, Bucuresti
Va invitam la RuralFest – 14 Septembrie 2014, Soseaua Kiseleff, Bucuresti

ANTREC Romania si Revista Vacante la tara vor participa la Evenimentul “RuralFest”, duminica, 14 septembrie 2014, pe Soseaua Kiseleff, in portiunea dintre Piata Victoriei si str. Arh. Ion Mincu, in intervalul orar 9:00 – 19:00. Va asteptam la standurile noastre sa descoperiti oferte din pensiuni, mesteri populari, expozitie de fotografie si ultimile numere ale revistei noastre!

– un targ pentru producatori si artizani;

– o microferma de animale;

– expozitii cu vanzare de produse traditionale, naturale sau ecologice;

– demonstratii mestesugaresti;

– standuri de informare si activitati ale ambasadelor statelor membre UE in Romania;

– jocuri, concursuri, program artistic;

– ateliere pentru copii;

– ateliere de gatit traditional si slow food;

– degustare de produse.

Toata lumea este invitata sa mearga la diferitele expozitii (pictura pe sticla, produse mestesugaresti din rachita, ii si camasi cu motive populare, tesaturi traditionale, fotografii etc.) sau demonstratii (constructie de barci – in coltul dedicat Deltei Dunarii -, tesut sau broderie, obiecte traditionale din lemn sau ceramica, sticla sau fier), sa participe la degustari cu sau fara vanzare (produse apicole si preparate alimentare – sarmale, prepelite si gulas la ceaun, bors sau gratar de peste, poale-n brau etc. -, produse traditionale grecesti) sau programe artistice (parada a costumelor populare, scenete cu personaje traditionale, dansuri populare si momente muzicale din diverse tari, o demonstratie de tulnice si o mare hora la finalul evenimentului).

Nici copiii nu se vor plictisi, pentru ca ei vor putea invata sa picteze icoane pe sticla, sa faca obiecte din ceramica, sa realizeze carti postale si papusi traditionale sau sa impleteasca colaci si sa orneze turta dulce. Nu in ultimul rand, ei vor putea asculta povesti de Ion Creanga spuse cu mult har si se vor putea plimba cu poneii de la ferma animalelor.

Pentru toti cei obositi de atata umblat prin targ am pregatit un spatiu campenesc de relaxare, plin de baloti si paie, situat in zona centrala.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza evenimentul in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Primaria Municipiului Bucuresti, Muzeul Taranului Roman si Muzeul Satului si cu sprijinul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti si Apa Nova.

Informatii suplimentare: http://ec.europa.eu/romania/eu_romania/ruralfest/index_ro.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.