VegSoc : campania impotriva industriei carnii

VegSoc : campania impotriva industriei carnii
VegSoc : campania impotriva industriei carnii

Sondajele efectuate de Vegan Outreach arata ca mai mult de 70 % din populatia Statelor Unite nu se opune ca in fiecare restaurant sa fie un meniu vegetarian separat. In acelasi timp, mai mult de 54% au optat in favoarea reducerii sectiilor cu produse din carne in supermarket-uri si magazine alimentare.

O alta organizatie publica, VegSoc, implicata in efectuarea sondajelor in Marea Britanie a aflat ca aproximativ 60 % din toti locuitori pledeaza pentru interzicerea tratamentului crud al vacilor, porcilor si puilor la ferme agricole si in fabrici. Daca societatea este dispusa atat de uman, ce impiedica sa fie schimbata atitudinea fata de animale in procesul de productie de acum?

De fapt tot mai multi experti cred ca in cazul in care va decide societatea, animalele vor obtine foarte repede conditii imbunatatite de intretinere, iar consumul carnii s-ar reduce mult mai rapid decat in prezent. Dar sistemul este proiectat astfel incat societatea nu rezolva practic nimic .

Sunt necesare eforturi enorme, sute de petitii si pichete pentru a schimba ceva. In conformitate cu declaratiile facute de catre organizatiile non-guvernamentale din SUA, opinia publica se confrunta, anual cu mai mult de 15 miliarde dolari alocate de industria carnii pentru a promova legile si initiativele crude si favorabile pentru a sustine efectuarea cercetarilor care spun ca consumul carnii este util si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *