Vesti bune din privat: incep investitiile in energie regenerabila in Botosani

Vesti bune din privat: incep investitiile in energie regenerabila in Botosani

Vesti bune din privat: incep investitiile in energie regenerabila in Botosani. Omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, patronul firmelor Electroalfa, a declarat ca in acest an va demara si chiar va finaliza investitia de 14 milioane de euro in parcul eolian pe care-l va construi la intrarea in municipiul Botosani dinspre Stauceni, langa Padurea Rediu.
„Anul acesta vom incepe si vom finaliza parcul fotovoltaic de la intrarea in municipiul Botosani. Piata ne este favorabila si costurile vor fi mai mici per total”, a declarat Ciubotaru.

Demararea lucrarilor va fi facuta in prima parte a anului. Acesta a precizat ca parcul se va intinde pe o suprafata de 10 hectare si va fi cea mai mare investitie privata din judet in energia verde produsa fotovoltaic.
Din cele 14 milioane de euro investiti, 60% reprezinta contributia proprie a omului de afaceri Ciubotaru, iar 40% sunt fonduri europene. Constructia parcului va genera si noi locuri de munca in municipiul Botosani si va schimba complet acea zona a municipiului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente