Voluntarii Fundatiei Tasuleasa Social isi propun sa planteze 25 de mii de puieti

0
419
Voluntarii Fundaţiei Tăşuleasa Social îşi propun să planteze 25 de mii de puieţi
Voluntarii Fundatiei Tasuleasa Social isi propun sa planteze 25 de mii de puieti

Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare si voluntarii Fundatiei Tasuleasa Social isi propun ca la inceputul lunii aprilie sa planteze aproximativ 25 de mii de puieti, in mai multe zone ale judetului Bistrita-Nasaud.

„Impreuna cu Asociatia Tasuleasa Social ne-am propus sa facem in cateva zile impaduriri, 31 martie ar fi prima zi. Inca nu stim locul din care vom incepe, dar vom desfasura astfel de actiuni la Sanmihaiu de Campie, la Micestii de Campie, Viile Tecii si probabil daca ne va permite timpul si in jurul Bistritei.

Urmatoarele zile propuse, impreuna cu Asociatia Tasuleasa Social vor fi 2-6 aprilie, iar in aceasta perioada vor participa in special elevi de la Liceul cu Program Sportiv. Numarul puietilor propusi a fi impaduriti este de aproximativ 25 de mii, pe care ii vom procura ca si in anii anteriori din donatii de la cele patru directii silvice pe care le coordonez si de la Ocoalele Silvice private”, spune seful ITRSV B-N, Grigore Avram.

Acesta mai spune ca puietii care vor fi impaduriti apartin speciilor: molid, brad, stejar, larice, frag, stejar, paltin, cires, salcam si tei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.