Voteaza astazi pentru Parcul National Retezat!

Romanii mai pot vota aici doar pana miercuri noaptea, la ora 2.00, pentru ca Parcul National Retezat sa urce pe locul 11 in competitia internationala “Cele sapte minuni naturale ale lumii”.
retezat
Doar astfel aria protejata din Romania se va putea califica pentru cea de-a doua etapa a concursului initiat de Fundatia New7Wonders.

Singura arie protejata selectata

“Acum, Parcul National Retezat se afla pe locul 12. Pentru ca Parcul sa se califice in etapa a doua a competitiei este nevoie sa urce, cel putin, pana pe locul 11. Conform regulamentului, Retezatul se poate vota, pe internet, pana marti, la ora 24.00 GMT, ceea ce inseamna ca, in Romania, votul este deschis pana miercuri noaptea, la ora 2.00”, a declarat Florina Crisan, responsabil relatii publice in cadrul Administratiei Parcului National Retezat (APNR), citata de Agerpres.

Parcul National Retezat este singura arie protejata din Romania ce a fost selectata pentru acest concurs international. Parcul este inscris in grupa E, destinata padurilor, parcurilor nationale si rezervatiilor naturale.

Specialistii APNR recomanda ca voturile pentru Parcul National Retezat sa se faca pe internet, unde procedura este mai simpla si cu sansele cele mai mari de reusita. Detaliile sunt oferite pe site-ul APNR, www.retezat.ro. In ceea ce priveste votul prin telefon, se apeleaza numarul 0041 77 312 4041. Dupa mesajul de intampinare urmeaza un ton si apoi se introduce codul format din cifrele 541 alocat pentru Parcul National Retezat.

Sursa: Adevarul

Articole similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente