Workshop-ul International – Biogaz din deseuri la a VII-a editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®

Workshop-ul International - Biogaz din deseuri la a VII-a editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®
Workshop-ul International – Biogaz din deseuri la a VII-a editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®

Biomasa si biogazul au devenit nu doar o prioritate pentru Romania, ci si o necesitate. Autoritatile sunt de parere ca in Romania, exista o serie de probleme legate de managementul deseurilor, mediul inconjurator si energia termica. Raspunsul la toate aceste probleme poate fi chiar sectorul de bioenergie (biomasa si biogazul). Avand in vedere ca Romania dispune de un potential mare pe biogaz, se investeste tot mai mult in sectorul agricol, alimentar si chiar si in managementul apei si al deseurilor de toate tipurile.

In acest sens, REECO, organizator international de targuri pe energie regenerabila si eficienta energetica in toata Europa vine in intampinarea asteptarilor si nevoilor atat a investitorilor cat si a consumatorilor de energie regenerabila, cu cea de-a VII-a editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare targ pe energie regenerabila din triunghiul de frontiera Romania – Ungaria – Serbia, intre 04-06 martie 2015, la Expo Arad.

In paralel cu targul ENREG ENERGIA REGENERABILA® va avea loc Workshop-ul International – Biogaz din deseuri, pe 4 martie 2015, la Expo Arad.

Mai multe despre acest workshop aici: http://www.enreg-expo.com/uploads/media/PM4-Bio-ENREG15-RO_01.pdf

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente