Zecile de milioane de euro pentru groapa de gunoi, aprobate pana la finele lunii

0
315
Autoriza?ii prelungite pentru groapa de gunoi a Romanului
Autorizaţii prelungite pentru groapa de gunoi a Romanului
 Zecile de milioane de euro pentru groapa de gunoi, aprobate pana la finele lunii
Zecile de milioane de euro pentru groapa de gunoi, aprobate pana la finele lunii

Anca Bostan, director al organismului intermediar POS Mediu Regiunea Nord Est, a confirmat declaratiile lui Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si a spus ca pana la sfarsitul lunii proiectul pentru realizarea gropii de gunoi a judetului va fi aprobat pana la sfarsitul acestei luni.
Bostan a acordat un interviu pentru www.europedirectbotosani.ro si a precizat ca acest proiect are o valoare mai mica de 50 milioane euro si nu trebuie avizat de Comisia Europeana.

„Am informatii ca pana la sfarsitul lunii noiembrie acest proiect va fi aprobat. Implementarea proiectului inseamna colectare selectiva a deseurilor menajere, actiuni de constientizare a populatiei, transport, inchiderea rampelor vechi, deschiderea unei rampe noi, dar si statii de transfer intermediar pentru a se reduce costurile”
, a declarat Anca Bostan pentru www.europedirectbotosani.ro
Proiectul de management integrat al deseurilor de la nivelul judetului Botosani a carui beneficiar este Consiliul Judetean, in numele si pentru toate autoritatile din judet care sunt membre ale Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara pe deseuri, este in curs de evaluare la autoritatea de manegemett POS Mediu, Ministerul Mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.