Ziarele de ieri, devin moda de maine

     Firma brazieco-wallet-recycled-newspaper-pet-green-veranda1.jpgliana Green Veranda a gasit un mod de a transforma toate ziarele nereciclate in accesorii si obiecte de decor. Cele 32 de doamne, care formeaza personalul micii firme, au gasit un mod de a da o noua intrebuintare milioanelor de ziare ediate zilnic, confectionand diverse obiecte- de la penare, la genti in forme inedite.

Aceasta insa nu e tot; daca ai nevoie de un cadou ecologic pentru un prieten, acesta ar putea fi locul potrivit pentru a-l gasi.Suporturi pentru reviste, bijuterii, curele– exista o versiune din ziare reciclate pentru toate aceste obiecte, ce pot reprezenta cadouri ideale pentru o persoana care are deja totul.

In ceea ce priveste materia prima, ziarele sunt achizitionate din locatii unde acestea nu sunt vandute pana la sfarsitul zilei, sau, sunt folosite cele ce prezinta greseli de tipar.

In acelasi timp, compania urmareste sa inlocuiasca copacii taiati pentru a confectiona ziarele- astfel incat planteaza un copac pentru fiecare obiect vandut.

In plus, achizitionand un asemenea produs, puteti alege sa donati un procent din profitul obtinut din vanzare, diverselor organizatii caritabile.

sursa: Tree Hugger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *