Zilele Reciclarii in Focsani

Zilele Reciclarii in Focsani
Zilele Reciclarii in Focsani

Asociatia ECOTIC organizeaza la Focsani, in perioada 24-26 aprilie, “Caravana ECOTIC”, in cadrul campaniei de constientizare si colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE), cu sprijinul Primariei municipiului Focsani si a altor parteneri.Campania face parte din seria de 30 de campanii desfasurate la nivel national,intitulate generic “Zilele Reciclarii in orasul tau!”. Evenimentul de deschidere al Campaniei la Focsani va avea loc vineri, 24 aprilie 2015, ora 11.00, in Piata Unirii.
In aceasta perioada, locuitorii municipiuluiFocsani vor putea vizita Caravana ECOTIC – o expozitie mobila, pe 4 roti, a deseurilor de echipamente electrice si electronice, careva fi amplasatain si va fi deschisain intervalul orar 10:00 – 19:00.
Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este si programul dedicat scolilor, „Zilele ECO in Scoala ta!”. In cadrul acestui program au fost vizitate peste 83 de scoli din tara, urmand ca pana in luna iunie 2016 sa se atinga un numar de peste 200 de scoli la nivel national. In cele 3 zile de campanie, caravana viziteaza urmatoarele scoli din municipiul Focsani:Scoala Gimnaziala “Stefan cel Mare”, Liceul Pedagogic “Spiru Haret” si Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga”.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole, una dedicatadeseurilor de echipamente electrice si electronicesi una – becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predatse ofera un voucher de participare, premiile constand in 3 tablete la tombola DEEE si 1 tableta la tombola dedicata becurilor si neoanelor.

Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclare.

Mai multe detalii pe paginawebwww.caravanaecotic.ro si pe pagina de facebook Ecoterrianul.Filmul de prezentare al caravanei este disponibil la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=oEkxiZKXrNo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *