Zilele Reciclarii in sectorul 2 al Capitalei!

Zilele Reciclării în sectorul 2 al Capitalei!
Zilele Reciclarii in sectorul 2 al Capitalei!
Zilele Reciclarii in sectorul 2 al Capitalei!

In perioada 19-22 decembrie, ECOTIC organizeaza cu sprijinul Dedeman, Primaria Sector 2, Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti si Supercom o noua campanie de constientizare si colectare, denumita “Zilele Reciclarii in orasul Bucuresti – sector 2!”. Campania face parte din seria de 30 de campanii locale ce sunt desfasurate la nivel national si sunt intitulate generic “Zilele Reciclarii in orasul tau!”. Aceste campanii fac parte din proiectul “Caravana ECOTIC”, proiect dezvoltat de catre Asociatia ECOTIC prin contributia instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.

Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE).

In cele 4 zile de campanie (19-22 decembrie), locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expozitie mobila pe 4 roti, a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Caravana ECOTIC va fi amplasata in spatele magazinului Bucur Obor si va fi deschisa in intervalul orar 10 00 – 18 00.

In cadrul acestei campanii va fi organizata o tombola: cetatenii vor primi pentru fiecare deseu de echipament electric si electronic complet, predat la caravana, un voucher de participare la aceasta. Tombola va avea ca premii 3 tablete Utok oferite de catre Dedeman.

Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este si programul dedicat scolilor, „Zilele ECO in Scoala ta!”. In cadrul acestui program au fost vizitate peste 20 de scoli din Bucuresti, Slatina, Alexandria si Giurgiu, urmand ca pana in iunie 2016 sa se atinga un numar de peste 150 de scoli la nivel national.

Mai multe detalii pe pagina web www.caravanaecotic.ro si pe pagina de facebook Ecoterrianul.

Filmul de prezentare al caravanei este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=oEkxiZKXrNo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *