Zimbet fara chimicale

COSMETICE – Ruj bio pentru buze frumoase si sanatoase
Rujul este cel mai bun prieten pentru multe femei. Studiile arata insa ca produsele conventionale contin multe ingredinte cancerigene.

Stiati ca peste 10.000 de ingredienti chimici sint folositi de producatorii de cosmetice conventionale la prepararea rujurilor si ca 89% dintre acestea nu au fost evaluate inca din punct de vedere al sigurantei pentru sanatatea umana? Dar ca 28% dintre rujurile conventionale contin ingrediente asociate cu riscul de aparitie a cancerului, precum hidroxitoluen butilat, oxid rosu de fier, nailon-6, propilena sau chiar plumb (potrivit unui studilor realizat de Environmental Working Group)? Rujul a fost inventat pentru a sublinia frumusetea feminina. Din pacate, micutul baton de crema colorata s-a transformat intr-un cocteil de chimicale toxice care poate provoca probleme de sanatate. Dependenta, alergii, lupus – citiva cercetatori americani au aratat ca riscul de a face aceasta boala creste cu 40% in cazul femeilor care folosesc ruj de trei ori pe saptamina – sau chiar cancer.

NATURALE. Evitati expunerea inutila la toxine inlocuind rujurile conventionale cu cele ecologice, facute din uleiuri si extracte de plante, unt de Shea – si ceara de albine sau de fructe. Acestea nu numai ca nu contin chimicale toxice, dar au si efect calmant, emolient, nutritiv si antioxidant. Pe piata autohtona se gasesc rujuri bio, brandul Couleur Caramel – in magazinele Natural Paris din Capitala – si marca NveyEco la www.rangali.ro.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *