Ziua Lacului Iezerul Mare – relaxare in natura

0
351
Ziua Lacului Iezerul Mare - relaxare in natura
Ziua Lacului Iezerul Mare - relaxare in natura

Sambata, 23 iunie, a avut loc festivalul „Ziua Lacului Iezerul Mare”, proiect finantat din fonduri europene, care a avut ca obiectiv, acela de a promova povestile si frumusetile zonei in care se afla Lacul Iezerul Mare, catre cat mai multi turisti.

„Este doar prima editie a acestui tip de eveniment, speram sa ne vedem la urmatorul, in anul care vine, in numar la fel de mare. Ne bucuram sa vedem ca oamenii au raspuns afirmativ invitatiei noastre si au spus „Da!” ideii de promovare a acestor locuri.” – a declarat Constantin Munteanu, Manager Proiect, Asociatia Eco Hangu.

Evenimentul a inceput la ora 11:00, in zona Sub baraj din Gura Riului iar iubitorii de relaxare in sanul naturii care si-au dorit sa stea pe malul apei si sa respire in acelasi timp aer de munte, au avut prilejul de a se infrupta din bucatele traditionale si de a se familiariza cu muzica si dansul popular din zona, in cadrului unui minunat program realizat de Silvia Macrea.

„Noi ne bucuram de fiecare data de oaspeti, mai ales cand este vorba despre un eveniment care promoveaza locurile si oamenii din Marginimea Sibiului. De aceea, invitatia noastra este sa veniti si sa ne cunoasteti oamenii si locurile, aici, la Gura Riului.” – a declarat Gheorghe Calin – Primar, localitatea Gura Riului.

Ilie Medrea, Camelia Cozma Stoita, Traian Stoita si Ansamblul “Bujorul de munte” din Gura Riului, au imbiat toti musafirii sa intre in atmosfera locului, atat de incarcat de traditii, legenda si istorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.