Ziua Nationala fara tutun la Resita

Ziua Nationala fara tutun la Resita
Ziua Nationala fara tutun la Resita

Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caras-Severin deruleaza o bserie de activitati de informare si constientizare in mediul scolar, familial si in comunitate, asupra riscurilor consumului de tutun.

Ziua Nationala fara Tutun organizata sub denumirea ”Ajuta–ma sa cresc!” este marcata, in fiecare an, in a treia joi din noiembrie si are ca scop informarea privind riscurile la care se supun cei care fumeaza, dar si o sensibilizare a celor nefumatori cu privire la riscurile la care se supune prin inhalarea fumului de tigara prin fumatul ”pasiv”.

Cu ocazia acestui eveniment Centrul de Prevenire, Evaluare si Consilere Antidrog Caras-Severin, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Romul Ladea”, Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac” din Oravita si Inspectoratul Judetean de Politie Caras-Severin organizeaza sesiuni de informare si constientizare in mediul scolar cu privire la riscurile consumului de tutun si droguri.

De asemenea va avea loc si un mars antitutun, cu plecare de la Scoala Gimnaziala „Romul Ladea” din Oravita pana in Zona Garii, activitate la care vor participa aproximativ 300 de elevi de gimnaziu si liceu, cadre didactice, parinti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente