Inca din anul 2001, Cereplast (cereale+plastic) a realizat rasini bazate pe plante utilizate pentru producerea de produse biodegradabile si compostabile, cum ar fi: farfurii, cani, alte ustensile, care sunt uzate dupa 180 de zile.
Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.

cereplast - produse bio
Cu multe orase californiene, orase europene si cu poliester asiatic, cererea pentru „plastic” eco-prietenos este in crestere. Realizat din porumb de ferma, grau, cartof provenite din Statele Unite ale Americii; cu tapioca provenita din Africa si Asia, Cereplast nu utilizeaza plante modificate genetic. Plasticul „bio” are preturi competitive, avand in vedere ca pretul petrolului creste.
Cereplast produce aproximativ 23000 tone de „plastic” bio in fiecare an! Cereplast este cel mai mare producator de rasini bioplastice. Din pacate, 1/3 din rasinile bioplastice sunt transportate in China pe calea apei, pentru confectionare, astfel lasand o urma importanta de carbon in atmosfera, mult mai mult decat daca erau confectionate in Statele Unite. Puteti viziona procesul realizarii „plasticului” bio pe canalul Sundance… Big Ideas for a Small Planet (Idei Mari pentru o Planeta Mare): episodul Paper or Plastic? (Plastic sau hartie?)

Sursa: Really Natural

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here