Ce se va petrece cu vremea in 2013. „Impactul va fi devastator asupra planetei”

0
95
Ce se va petrece cu vremea in 2013. "Impactul va fi devastator asupra planetei"
Ce se va petrece cu vremea in 2013. „Impactul va fi devastator asupra planetei”

Schimbarile climatice se pot vedea cu ochiul liber. De la un an la altul temperaturile parca o iau razna: ninge in desert, este canicula in Laponia, in zone care erau demult acoperite cu gheata, acum a inceput sa inverzeasca iarba, iar fenomenele meteorologice extreme sunt din ce in ce mai frecvente.

Si in Romania am avut parte de schimbari ale vremii: inceputul lunii mai a debutat cu temperaturi ca in mijlocul verii si luna iunie a fost permanent insotita de ploi care au facut ravagii. Furtunile si vijeliile au maturat tara dintr-un capat intr-altul si meteorologii nu ne dau vesti bune.

„Evenimentele naturale extreme vor lasa zone intregi ale Pamantului fara curent si internet. Furtunile solare vor lovi planeta, iar impactul va fi devastator: comunicatiile vor avea de suferit, iar pierderile vor fi de ordinul sutelor de milioane de dolari”, spune Webbot, programul care face predictii despre fenomenele meteorologice pe internet.

Mai mult, cutremure majore vor avea loc in diferite zone ale globului, unele dintre ele urmate de tsunami. Aceste cutremure se vor inregistra in zonele de coasta si in tari precum Chile, Peru, Australia, Indonezia, SUA, Japonia. Aceste state mentionate ar putea fi afectate de cutremure si tsunami.

Daca aceste evenimente se vor produce, vor fi atat de puternice incat acestor tari le va lua ani buni ca sa-si revina.

Webbot face previziuni si cu privire la eruptia vulcanului Krakatau, ce se apropie de punctul sau culminant dupa care se va produce o eruptie cum nu s-a mai vazut pana in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here