Guvernul a aprobat ajutoare pentru agricultura ecologic?, albine, berbeci ?i juninci de ras?
Guvernul a aprobat ajutoare pentru agricultura ecologică, albine, berbeci şi juninci de rasă
Eco-antreprenoriatul
Eco-antreprenoriatul

Afacerile verzi si-au facut deja o intrare spectaculoasa pe piata de afaceri, iar oamenii par din ce in ce mai interesati de acest tip de idei. Principalul motiv este protejarea mediului inconjurator si obtinerea unui profit pe baza acestui principiu.

Dave Steiner, CEO la compania Waste Management a spus recent „cand economia nu este atat de bine dezvoltata, oamenii se gandesc sa-si gaseasca joburi si sa economiseasca bani, iar afacerile verzi sunt ideale”.
Companiile trebuie sa investeasca in moduri inteligente pentru a-si mentine afacerile atunci cand economia progreseaza sau regreseaza.
Un al doilea pilon al afacerilor verzi il reprezinta faptul ca acestea imbunatatesc fabricarea si furnizarea bunurilor si serviciilor care folosesc in mod frecvent resursele. Aceasta imbunatatire este valabila si pentru imbunatatirea vietii clientilor. Orice antreprenor trebuie sa-si imbunatateasca produsele si serviciile pentru a-si consolida relatiile cu clientii, angajatii si comunitatea.
Factorii care aduc profit sunt esentiali,dar motorul fundamental care duce catre ideea de afacere verde este faptul ca oamenii cred in salvarea naturii.
Recesiunea economica nu va evolua si nu va face fata afacerilor eco. Lantul de magazine Wal-Mart si-a instruit furnizorii din Beijing sa isi mentina standardele si asteptarile in ciuda problemelor sociale si de mediu.
Afacerile verzi raman si vor fi valabile oricand, indiferent de ceea ce va aduce recesiunea. Iti poti deschide o afacere verde si iti poti instrui oamenii sa lucreze mai mult, dar fara un efort supraomenesc, iar faptul ca firma ta tinde din ce in ce mai mult spre succes tine de capacitatea ta de a inova.
Eco-antreprenoriatul reprezinta o oportunitate pentru oricine vrea sa aiba propria afacere bazata pe mediul inconjurator, contribuind si la dezvoltarea economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here