Oportunit??i de afaceri care au la baz? energia solar?
Descoperire extraordinară în energie: Metalul cu o proprietate unica
Expertii prevad o crestere a vanzarilor de panouri solare
Expertii prevad o crestere a vanzarilor de panouri solare

Top 20 furnizori de module fotovoltaice pentru energie solara planifica in 2014 o crestere a vanzarilor anuale de 30 %.
Conform totalurilor, cei mai importanti furnizori din China de module solare Trina Solar, Canadian Solar, ReneSola si Jinko Solar prezic o crestere agresiva de vanzari in timpul anului, cu limita superioara de 40%.

Top-20 de furnizori de module solare asigura doua treimi din vanzari globale ale acestor produse si sunt cel mai bun indicator de crestere in industrie si a tendintelor de pret, – a mentionat Ray Lian, analist superior la Solarbuzz . – Daca vom presupune ca cei mai importanti jucatori de pe piata vor ajunge la cresterea vanzarilor proiectata, cererea pietei de consum din 2014 va atinge 50 GW.

Compania Yingli Green Energy de asemenea se asteapta la cele mai mari vanzari in 2014 – cu o capacitate totala de 4,2 GW. Acest nivel al vanzarilor va duce la faptul ca compania va conduce al treilea an la rand lista furnizorilor de solutii in energie solara.

Producatorii japonezi importanti de module fotovoltaice solare din siliciu Sharp Solar si Kyocera prognozeaza in acest an o crestere a vanzarilor de 15 %, situatia reflecta pozitia lor pe piata japoneza. Aceste companii ocupa o pozitie de lider pe piata japoneza de solutii in energie solara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here