Produsul zilei – Orez salbatic ecologic
Orezul salbatic ecologic este mai sanatos decit omologul conventional pentru ca nu contine E-uri, substante chimice de sinteza si alte „otravuri”.
Orezul salbatic ecologic este mai sanatos decit omologul conventional pentru ca nu contine E-uri, substante chimice de sinteza si alte „otravuri”.
Dieta bogata in orz, ovaz, grau si secara intareste sistemul imunitar, stimuleaza formarea de globule rosii si intretine sanatatea creierului.
Medicul brazilian Antonio Teixeira face tratamente ortomoleculare si incearca sa-si perfectioneze metoda colaborand cu medicii de la Institutul National de Geriatrie si Gerontologie „Ana Aslan”.
Nelipsita din hrana omului, sarea trebuie sa fie imbogatita cu iod si cu alte cateva minerale esentiale, pentru a putea asigura corecta functionare a „uzinei chimice”, care este organismul uman. Schimbarile climatice afecteaza productia de sare de mare de pe glob. Ploile, umezeala si ceata, fenomene amplificate in ultima vreme din cauza incalzirii globale, aduc…
In zilele noastre, sarea are mai multe intrebuintari decat la inceputuri. A fost utilizata, pe rand, in productia de sapunuri, in tabacarie sau in rafinarea metalelor nobile. Produsele secundare care raman in urma procesului de obtinere a sarii, sulfatul de calciu, sulfatul de magneziu (sarea amara), sulfatul de sodiu (sarea Glauber) sau carbonatul de calciu au avut o mare importanta economica pana in secolul XX, perioada in care au fost utilizate pentru fertilizarea terenurilor.
Italienii sunt innebuniti dupa pizza, dar tin si la frumusete. Asa ca un medic nutritionist si biochimist in cadrul Universitatii din Napoli s-a pus pe treaba si a inventat pizza antiriduri. Si pentru ca totii italienii sa se poata bucura de inventia sa, nutritionistul Eugenio Luigi Iorio a facut echipa cu Comiso Mogavero, patron de pizzerii.