Patrula de Reciclare brasoveana recruteaza suporteri!

0
75
Patrula de Reciclare brasoveana recruteaza suporteri!
Patrula de Reciclare brasoveana recruteaza suporteri!

O lume mai curata inseamna o viata mai sanatoasa” si ”Viitorul e alegerea ta. Opriti poluarea, sustineti reciclarea !” le transmit copii si tinerii membri ai Patrulei de Reciclare din judetul Brasov concetatenilor lor, in filmul lansat astazi.

Prescolari, elevi si dascali din 28 de unitati de invatamant (gradinite, scoli, licee) inscrisi in programul national de educatie de mediu Patrula de Reciclare in judetul Brasov, isi invita concetatenii sa se debaraseze responsabil de deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si sa devina, astfel, Suporteri ai celei mai active miscari ecologiste de tineret din Romania. Firmele, institutiile si cetatenii din judetul Brasov au sansa sa contribuie la succesul copiilor si tinerilor brasoveni !

Pentru editia 2014, Patrula de Reciclare judeteana si-a propus un obiectiv ambitios: sa convinga fiecare cetatean din judet sa colecteze macar 50 de grame de astfel de deseuri!

La editia 2013, am reusit sa situam judetul Brasov printre primele 10 judete in ceea ce priveste cantitatea deseurilor electrice colectate datorita Patrulei de Reciclare. Si la aceasta editie vrem sa ne indeplinim obiectivul si sa aducem un premiu national in Brasov – o Zi de evenimente publice dedicata tuturor agentilor, profesorilor coordonatori si Suporterilor nostri din judet. Haideti sa fim castigatori, impreuna !este apelul lansat comunitatilor de profesorii si elevii Patrulei.

Fiecare cetatean, dar mai ales firmele si institutiile pot deveni Suporteri ai Patrulei de Reciclare, predand spre reciclare electrice nefolositoare: aparatele mici, bateriile, becurile si neoanele pot fi duse la containerele speciale din unitatile de invatamant participante in program.

Oricine poate scapa si de deseurile electrice mari din gospodarii, birouri sau depozite, programand preluarea gratuita a acestora la TelVerde 0800 444 800 – apel gratuit din toate retelele de telefonie. Fiecare kilogram de deseuri colectat de la populatie sau de la agentii economici creste sansele tinerilor agenti de a primi recunoastere nationala, dar, mai ales, le dovedeste ca cei din jur sunt receptivi la eforturile lor.

Pentru prima oara, in Romania, colectarea deseurilor electrice devine, dincolo de o obligatie legala sau un act de responsabilitate fata de mediu, un gest de solidaritate cu copiii si dascalii care stimuleaza obiceiurile bune fata de natura si respectarea standardelor europene in tara noastra.

Mai multe detalii pe
www.patruladereciclare.ro  & www.facebook.com/patruladereciclare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here