“Miscarea de Reciclare” va fi la Festivalul CokeLive Peninsula

Primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii, “Miscarea de Reciclare”, se va alatura Festivalului CokeLive Peninsula, ce se desfasoara la Targu Mures incepand de astazi si pana la sfarsitul saptamanii, informeaza Agerpres. Campania “Miscarea de Reciclare” este organizata sub patronajul Ministerului Mediului.miscarea de reciclare

Constientizarea si informarea asupra nevoii de a recicla reprezinta scopul acestei campanii. “Miscarea de Reciclare” se adreseaza atat publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor.

“Venim la Peninsula pentru ca vrem sa vorbim publicului tanar despre importanta reciclarii si despre modalitatile practice, naturale, usoare de a recicla.

La Peninsula, -Miscarea de Reciclare- si recrutii ei vor face curatenie la sfarsitul fiecarei zile, selectand diferentiat deseurile si trimitandu-le spre reciclare! Pentru ca la Peninsula se recicleaza, participantii vor fi asteptati la coltul de reciclare unde, in schimbul deseurilor pe care le depun in containerele corespunzatoare, vor primi materiale informative despre reciclare si cadouri verzi”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al miscarii.

Pana acum, “Miscarea de Reciclare” s-a deplasat in sase orase mari din tara de unde a adunat sute de saci de gunoi, iar membrii acesteia au vorbit oamenilor despre reciclare si protejarea mediului.

Sursa: Adevarul

Articole similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente