10 argumente in favoarea alimentelor ecologice

10 argumente in foavoarea alimentelor ecologice
10 argumente in foavoarea alimentelor ecologice

In ciuda metodelor moderne de preparare rapida, mai ales in epoca cand avem un acces usor la procurarea multor dintre alimente, trebuie sa cunoastem importanta agriculturii ecologice si dezvoltarii practicilor ecologice  in afaceri.

Aici veti gasi o serie de beneficii pe care le puteti obtine trecand la alimente naturale.

10 . Alimente ecologice contribuie la diversitatea semintelor

« Pentru cei care doar pasesc pe calea alimentatiei sanatoase sau se gandesc la acest lucru. Un articol foarte captivant, care ajuta sa intelegem mai repede importanta alimentatiei constiente. »
NU consumam aceste alimente. Produsele alimentare de mult timp s-au transformat intr-o arma.
Strategia de marketing privind crearea produselor alimentare naturale nu numai contribuie la salvarea planetei, ci si sprijina o mare varietate de plante si soiuri.

Este unul dintre factori care protejeaza planeta de dezvoltarea moderna a monoculturilor. Puteti gasi fermierii alarmanti care inca mai cred in agricultura organica si cresterea semintelor. Ei dezvolta constiincios cu rabdare tipurile regionalizate de seminte. Este de fapt cauza pentru a dezvolta marketingul natural, a imbunatati serviciile si a creste diversitatea. Ca copiii si nepotii sa vada si sa invete acele soiuri care au fost cultivate de stramosii lor.

9 . O ingrijire mai buna a animalelor

Marketingul anorganic adesea demonstreaza o atitudine inumana fata de animale, de exemplu, la fabricarea produselor de carne. In procesul de crestere naturala animalele obtin un regim alimentar sanatos si suficient de spatiu pentru viata in comparatie cu mare parte a animalelor care sunt crescute in mediul inchis. A sosit timpul pentru cresterea intensiva a animalelor, dar animalele trebuie sa aiba un mediu propice pentru dezvoltare, in care ei ar avea posibilitatea de a creste si a se dezvolta in mod normal.

8 . Alimente ecologice ofera energie vitala

Deoarece alimentele organice nu contin substante care distrug organismul, ci doar vitamine si minerale, ele ofera cea mai buna energie de care organismul are nevoie.

Aceasta este partea de verso a tuturor alimentelor ambalate sau nesanatoase, deoarece lipsa de forta vitala continua sa creasca datorita procesarii si pregatirii comerciale.

7 . Alimente naturale fac solul sanatos

Agricultura organica mentine solul datorita metodelor naturale pe care ea le utilizeaza. Nu este suficient pur si simplu sa formam o baza buna si sa asiguram un management strategic adecvat pe pamant pentru a obtine recolte abundente si creste culturile sanatoase. Uneori este nevoie de 3 ani pentru a restabili solul si a strange o recolta naturala sanatoasa.

6 . Alimente ecologice salveaza mediul inconjurator

Veti proteja nu numai animale si ingrediente naturale care fac parte din culturile semincere, dar si veti stimula functionarea pietei de desfacere si siguranta mediului inconjurator prin metode de agricultura naturala.

5 . Alimente ecologice  nu contin substante chimice

Deoarece cele mai multe produse ecologice provin de la ferma, acestea sunt libere de pulverizari nocive si ingrasaminte periculoase, comparativ cu produse non-organice de la supermarket-uri mari, care au un nivel ridicat de aditivi nesanatosi pentru bunastarea populatiei. De fapt, ele sunt o amenintare pentru copii, fetusi, femei gravide si volumul lor tot creste. Alimentele naturale sunt mai proaspete, iar animale crescute la ferme organice nu cunosc antibiotice si hormoni de crestere.

4 . Alimenteecologice sunt sigure pentru sugari si copii

Alimentatia sugarilor si copiilor va fi intotdeauna o prerogativa extrem de eficienta pentru a utiliza produse agricole crescute in conditii de siguranta. Produsele agricole crescute in mod natural ofera o cantitate suficienta de vitamine si substante nutritive necesare pentru dezvoltarea lor, necesitatile organismului uman nu pot fi indeplinite daca omul cumpara bunuri fabricate.

Alimente organice intr-adevar exclud orice substante toxice care ar putea fi periculoase pentru cresterea sugarilor in faza initiala.

3 . Alimente organice reduc riscuri de sanatate

Multe dintre produse industriale nu garanteaza oamenilor asimilarea elementelor utile intr-o proportie exacta. In plus, apar si alte probleme legate de sanatate, pentru ca exista mai multi aditivi suplimentari adaugati intru prelungirea termenul de valabilitate. In timp ce elementele naturale crescute in mod natural permit omului sa consume in mod adecvat substante nutritive necesare, care se gasesc intr-o cantitate echivalenta si nu scad niciodata.

2 . Alimente organice sunt delicioase

Aroma naturala este mult mai placuta si este de fapt sustinuta la 100 %, deoarece metoda naturala nu include substante pentru combaterea insectelor, precum si riscuri pentru a promova culturile sanatoase. In plus, restaurante si magazine folosind produse ecologice intotdeauna au mai multi clienti.

1 . Alimente organice contin mai multe substante nutritive

Depozitarea substantelor nutritive este mentinuta la 50% in comparatie cu produsele anorganice, de la care puteti asimila doar un sfert din cele 50 %. Beneficiile principale pentru sanatate – antioxidanti necesari, dar din cauza unui sistem anormal de deservire tehnica si programelor industriale noi ne imbolnavim de cancer si maladii cardiovasculare. Avem nevoie doar sa evaluam calitativ cantitatea substantelor nutritive pe care le putem obtine de la produse ecologice si cele anorganice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *