Alimentaţie cu hrana vie: limonadă detoxifiantă, elixir verde şi supă pâine
10 Noiembrie - Ziau Internationala Raw Vegan

Raw food este un stil de viata, iar ziua de 10 noiembrie  a fost aleasa ca Zi Internationala a Raw Vegan si marcata cum se cuvine, in toata lumea.

Alimentatia raw inseamna hrana vie, pregatita dupa canonul strict al bucatariei vegane fara foc, care foloseste temperaturi sub 40 de grade Celsius astfel incat nutrientii (vitamine, enzime) sa ramana intacti in alimente – fructe si legume. Dieta exclude complet orice produse de origine animala – lapte, oua, carne.

Stilul de viata raw food este unul care respecta natura, produsele organice fiind cele preferate. Promovarea stilului raw nu este o pledoarie pentru a deveni vegetarian, ci o cale minunat de gustoasa prin care poti include in alimentatia de zi cu zi, alimente sanatoase. Iti imbunatateste stilul de viata si te ajuta sa regasesti armonia cu natura.

Celebritati precum Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Woody Harrelson, Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman, Kirsten Dunst, Alicia Silverstone si inca multi alti sunt adepti ai alimentatiei raw. In Romania stilul raw si-a gasit un promotor exceptional in persoana Ligiei Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here