16 zalauani au primit frigidere si cuptoare cu microunde noi contra vechituri

Castigatorii au fost anuntati azi de reprezentantul ROREC si primarul Radu Capilnasiu

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, organizata sambata la Zalau de Asociasia Romana pentru Reciclare ROREC si Primaria Zalau, si-a desemnat castigatorii. 16 zalauani au castigat la tragerea la sorti zece cuptoare cu microunde si sase frigidere.

Ei au fost alesi din randul celor 186 de zalauani care, in ciuda ploii de afara, au iesit din casa sambata cu aparatele electrice uzate sau stricate si le-au predat la unul din cele patru centre de colectare deschise in oras. In schimbul vechiturilor, ei au primit cate un bilet de participare la tombola. In urma extragerii, zece zalauani s-au ales cu cuptoare cu microunde oferite de Candy, iar sase cu frigidere de aceeasi marca. Numele lor a fost anuntat astazi, de reprezentantul ROREC, Florin Popa, si de primarul Radu Capilnasiu.

Iata castigatorii: Andrei Breje, Nelu Pop, Stefan Birtalan, Dumitru Pocol, Crina Marincas, Marius Campan, Cristina Puie, Mihai Onit, Juhosz Zoltan, Fulop Alexandru (cuptoare cu microunde), Viorel Pop, Daniel Serdan, Gheorghe Vas, Florentina Romocean, Daniel Muresan si Voichita Sabo (frigidere). Ei isi pot ridica premiile de la sediul Primariei.

Reprezentantii ROREC spun ca urmatoarea campanie va fi tot cu premii si va avea loc la sfarsitul lunii iulie – cel mai probabil in perioada 21 – 22 iulie. In toamna este programata cea de-a treia – si ultima din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *