4 tone de aparate electrice sau electrocasnice vechi sau deteriorate stranse la Ramnicu Valcea

Colectare deseuri electrice si electronice in Constanta
4 tone de aparate electrice sau electrocasnice vechi sau deteriorate stranse la Ramnicu Valcea

In urma campaniei „Locul deseurilor nu e in casa. Primavara e in floare, trimite-le la plimbare!”, derulata sambata, 28 aprilie, de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec impreuna cu Primaria municipiului, la cele sase puncte de colectare din Ramnic s-au strans peste 4 tone de aparate electrice sau electrocasnice vechi sau deteriorate.

Campania a oferit si premii in echipamente si aparatura electrocascnica prin tragerea la sorti a taloanelor completate de cei care au scapat de deseurile electrice din casa, castigatorii fiind urmatorii: cate un frigider Candy au castigat Manea-Scortaru Rodica si Baciu Elisabeta-Rosita; cate o cafetiera Philips au castigat Radu Ioana, Bucur Ilie, Diaconu Diana-Elena, Manea Scortaru-Sorin, Negrila Alina, Popescu Laura, Mandrea Radu-Ioan, Mihai Emilia, Radescu Gheorghe, Babuciu Raluca-Maria; iar cate un aspirator Philips a ajuns la Vamesu Dan, Iacob Ioan, Balaceanu Elena, Costescu Alexandru, Gratie Joita, Gabar Maria-Aurora, Mihalache Elena, Moraru Leontina, Croitoru Bogdan si Danciu Tudor.

Castigatorii isi vor putea ridica premiile in zilele de joi, vineri si sambata, intre orele 9 – 12.00, de la Casa Casatoriilor din bd. Tudor Vladimirescu, pe baza documentelor de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *