Adrian Mutu investeste intr-o fabrica de biodiesel in Serbia

0
325
Adrian Mutu investeste intr-o fabrica de biodiesel în Serbia
Adrian Mutu investeste intr-o fabrica de biodiesel in Serbia

Mutu a fost iertat de presedintele lui Ajaccio pentru ultima absenta de la antrenamente.

Impreuna cu partenerul sau de afaceri, Adrian Martian, atacantul lui Ajaccio a fost in noiembrie la Belgrad pentru o intrevedere la guvernul sirb in vederea demararii proiectului. Ieri, a fost iertat de presedintele corsicanilor, Alain Orsoni, de o amenda de 6.000 de euro.

„E adevarat, Mutu a intirziat doua zile la reunirea lui Ajaccio, a venit pe 4 ianuarie in loc de 2 ianuarie. S-a intimplat insa din motive obiective aparute in Republica Dominicana, unde Adi si-a facut vacanta, iar presedintele Orsoni a inteles”. Marturisirea ii apartine lui Adrian Martian, prietenul si partenerul de afaceri al „Briliantului”, care a explicat ieri pentru GSP inceputul agitat de 2013 pentru internationalul roman.

„I-a radiat amenda, Adi trebuie sa raspunda pe teren”
Si a continuat: „Singura obiectie a lui Orsoni, corecta, a fost ca Mutu trebuia sa-l anunte de schimbarea programului. Nici vorba insa ca Adi sa fie pe faras la Ajaccio! Dovada e urmatoarea: pentru greseala din urma cu citeva zile, Mutu primise o amenda simbolica de 6.000 de euro, dar Orsoni l-a anuntat ca, din respect pentru el, ii radiaza sanctiunea de ziua lui si asteapta un raspuns similar din partea jucatorului pe teren, in etapele urmatoare”.

Intr-adevar, atacantul corsicanilor implineste azi 34 de ani, iar aseara a organizat la resedinta sa din Ajaccio o petrecere restrinsa, la care, pe linga familie si citiva amici foarte apropiati, l-a invitat si pe presedintele Alain Orsoni.

A blocat pentru autografe Ministerul Dezvoltarii de la Belgrad!
Tot Martian a lamurit ieri si motivul pentru care, in noiembrie, a mers alaturi de Mutu la Belgrad: „Am ramas amindoi masca atunci cind am vazut ca s-a scris despre faptul ca am fost acolo ca sa premiem cistigatoarea de la nu stiu ce concurs de Miss si ca vrem sa deschidem un club. Adevarul e ca planuim sa pornim un business in Serbia. E vorba despre o fabrica de biodiesel, combustibil sintetic, afacere pe care o derulam deja in Italia, dar intentionam sa ne extindem”.

Cuplul Mutu – Martian va avea la dispozitie un buget de circa 15 milioane de euro, proiectul prevazind sa se ajunga la 100 de angajati: „Am avut o intilnire la Ministerul Dezvoltarii de la Belgrad, speram sa obtinem si anumite facilitati. Interesant e ca, in timpul vizitei, cind s-a auzit ca Adrian e acolo, lumea din institutie a inceput sa stea la coada ca sa obtina autografe de la Mutu! A fost simpatic!”. Cartierul general al uzinei lui Mutu ar urma sa se stabileasca la Kosovska Mitrovica, nordul municipiului fiind „capitala” enclavelor sirbe din provincia Kosovo.

1 milion de euro e salariul lui Mutu la Ajaccio: averea totala a „Briliantului” e estimata la 13 milioane de euro

„Are o experienta enorma, e matur in joc si foarte bun ca solist. Ma voi baza in primul rind pe el!” (Albert Emon, antrenor Ajaccio)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.